(Alleenstaand) moederschap,  Inspiratie,  Persoonlijk

De vuurvogel rijst

Vandaag is een bijzondere dag. Precies 9 maanden geleden ben ik alleenstaande moeder geworden, ik noem het liever zelfstandige moeder, want ik sta gelukkig niet alleen. Ik heb heb voor elkaar gekregen in 9 maanden tijd om een “village”om me heen te creëren, mezelf te bewijzen,  in mijn kracht te komen te staan en dieper te voelen dan ooit te voren.

Donkere nacht van de ziel

Een donkere nacht van de ziel kan ik het zeker wel noemen. Ik ben dieper dan ooit gegaan. Geconfronteerd met mijn eigen angsten, innerlijke demonen, obstakels door anderen op mijn weg gelegd, al dan wel niet door mezelf. Ik heb al mijn skills moeten inzetten.Ik heb moeten rennen, klimmen, vliegen, kruipen, tijgeren, door de modder, door het slijk, door het moeras in een dichte mist zonder kompas met als enige licht de liefde voor mijn dochter. Ik heb verder moeten springen, dieper moeten duiken en moeten vertrouwen op de hulp van anderen toen ik het zelf niet meer wist. En in al die chaos, al die pijn, al die duisternis vond ik een liefde voor mezelf die ik nog nooit heb ervaren. Een liefde die ik nooit meer loslaat. Want vandaag keek ik in de spiegel, terugkijkend op de afgelopen 9 maanden en ik kan met 100% zekerheid en puurheid tegen mezelf zeggen: “Dat heb je goed gedaan!”

Kom maar op

Volgens de numerologie bestaat alles uit 9 stappen:

  1. Actie en nieuw begin
  2. Geduld en intuitie
  3. Communicatie en creatie
  4. Hard werken en structuur
  5. Verandering en transformatie
  6. Familie en dienstbaarheid
  7. Spirituele ontdekking
  8. Macht en kracht
  9. Voleinding en opruiming

Ik heb dus de eerste cyclus van het zelfstandig moederschap volbracht. Dat betekend dat ik weer bij nummer 1 sta: Actie en nieuw begin. Met alle lessen die ik heb geleerd, met alle nieuwe vaardigheden en inspiratie die ik heb opgedaan kan ik niks anders zeggen dan: Bring it on! Want de vuurvogel rijst hoger en hoger na elke verbranding. De vuurvogel rijst op uit de vlammen van de wedergeboorte en schijnt harder dan ooit te voren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.