Inspiratie

Jessica kan het, en jij kunt het ook!

Allereerst was mijn plan om een reisblog te schrijven over reizen als alleenstaande moeder met een kind. Het leek me leuk andere alleenstaande moeders te inspireren tot het doen van dingen waarvan anderen zeggen/denken dat ze niet kunnen. Maar al gauw werd het me duidelijk dat het om iets gaat wat daar nog boven staat, namelijk: Het moederschap in al zijn facetten.

Een rijk leven

Hoe creëer je nou een rijk leven voor jezelf als moeder? Ik ben altijd al een dynamische persoonlijkheid geweest die grenzen opzocht en zoveel mogelijk uit het leven wilde halen. Toen ik moeder werd, benauwde dit me allereerst, maar begon ik al snel de mogelijkheden te zien. Maar ook hoe goed het eigenlijk is dat er beperkingen zijn. Want doordat ik nu meer aan grenzen moet denken, haal ik meer uit het leven.  Wie had dat gedacht? Dus het gaat over een zoektocht. Een zoektocht naar mogelijkheden en een zoektocht naar grenzen. Hoe kan je je dromen waarmaken? Hoe kan je goed voor jezelf blijven zorgen? Hoe combineer je alles als moeder zijnde? Uiteindelijk is deze blog niet alleen voor alleenstaande moeders, maar voor alle moeders. Moeders die ook zoekende zijn naar zichzelf en naar hun plekje in deze wereld. Een (innerlijke) reis vol ontdekkingen over mezelf, mijn mogelijkheden en beperkingen. Met vallen en opstaan kom ik er wel. Ik ben niet bang om over pijnlijke onderwerpen te praten en ik hoop jou mee te mogen nemen in mijn reis zodat je geïnspireerd raakt en zelf ook op zoek gaat naar een manier van leven die voor jou werkt!

Liefs,

Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.